Pentuja

Tuleva emo: CH FI*Laventelin Amelia Aamuntorkku “Freya”

Tuleva isä: GIC FI*Kassilan Suviyön Shamaani “Samu”

Varauksesta

Jos olet kiinnostunut varaamaan pennun, ota yhteyttä sähköpostitse. Annan tarvittaessa puhelinnumeroni, mutta toivon ensisijaisesti yhteydenpidon tapahtuvan sähköpostin välityksellä.

Kerro viestissä hieman itsestäsi ja kokemuksestasi kissojen parissa. Voit esittää myös toiveesi varattavan pennun suhteen, mutta suosittelen olemaan joustava ja miettimään mikä olisi pennun tärkein ominaisuus.

Kun olet valmis varaamaan pennun, toivon, että tulet tutustumaan pentuihin paikan päällä. En varaa pentua kellekään, joka ei ole niihin käynyt tutustumassa. Kun olet käynyt tutustumassa pentuihin ja haluat varata vapaana olevan pennun, 200 euron varausmaksulla vahvistat varauksen. 

Jos pennussa ilmenisi jokin vika ennen luovutusta, kuten esimerkiksi kasvatusta tai näyttelyssä käyntiä rajoittava ominaisuus, tai terveydellinen ongelma, varaus voidaan purkaa ja varausmaksu palautuu. Varausmaksua ei palauteta jos varaaja peruu varauksen pennusta riippumattomista syistä.

Lopuksi haluan vielä sanoa, että kunnioita kissojen kasvattajia, äläkä kilpailuta eri rotuja tai kasvattajia keskenään, kissojen vastuullinen kasvattaminen ei ole Suomessa elinkeino kellekään.

Myyntiehdot

  • Myyn kissan ainoastaan sisäkissaksi, jonka ulkoilu tapahtuu valvotusti.
  • En myy kissaa alaikäiselle, eli kissan kauppasopimus on tehtävä huoltajan kanssa vaikka kissa tulisikin lemmikiksi alaikäiselle. Päävastuu kissan hoidosta tulee kuitenkin olla huoltajalla.
  • Ellet asu yksin, saman talouden muiden asukkaiden on hyväksyttävä kissan hankinta.
  • Jos on pienikin mahdollisuus eläinallergian puhkeamiseen, selvittäkää se ensin allergiatestein ennen kissan hankintaa.
  • En myy kissaa osamaksulla.